Ован

Припадници првог хороскопског знака генерално су марљиви и племенити, али истовремено могу бити потпуно немилосрдни и амбициозни. Ако дођу у могућност да преузму заслугу за туђу идеју или да се похвале шефу за нешто што је неко други направио, Овнови су то у стању и учинити. Они такође могу бити лако запаљиви те због тога саботирати договоре, а познати су и по томе да одустају од пројеката без неког посебног разлога.

Бик

Бикови су познати по томе да изврћу чињенице у своју корист. Ради се о врло тврдоглавом знаку и ако га једном преварите, он ће бити огорчен и немилосрдан. Заправо су јако осетљиви и склони опраштању, али обично не забораве на битку све док не задају непријатељу прихватљиве ударце. Ако није по њиховом, могуће је и да ће одједном одустати, али ће истеривати правду око потпуно неважне ситнице из чисте перверзије.

Ради се о једном од знакова који су отпорни на љубомору и несигурност, а воле варати зато што су јако сензуални. Чувајте се мушких припадника знака јер понекад више размишљају гениталијама него мозгом.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Трећи хороскопски знак је домишљат и достојанствен, али исто тако може бити превртљив и неверан. Близанци су познати по томе да изврћу истину онако како њима одговара. Такође, врло често су веома комуникативни па им не можете веровати да ће држати неку тајну за себе. Познати су по трачарењу.

Рак

Рак је врло поуздан знак и способан за чување тајне. Ти су индивидуалци толико одани да им је то готово мана. Неки од њих су склони зависностима, поготово што се хране тиче, па им вероватно нећете моћи веровати ако су у близини кутије чоколаде. Међутим, то је отприлике крајњи домет њихових манипулативних способности.

Лав

Људи рођени у знаку Лава могу бити врло сумњивог карактера. Они ће увек ставити себе на прво место па је себичност главна мана тог знака.

Ако имате неку карактерну или емотивну слабост, Лавови ће се често шалити управо на рачун тога само из забаве, попут мачке која се игра мишем. Тај знак није најбоља опција ако желите да се осећате емотивно сигурно.

Девица

Припадници тог хороскопског знака чине се врло поуздани, одговорни и марљиви, али они су заправо велики манипулатори чињеницама и у ситуацијама иза кулиса. Они то чине тако што се спријатеље с особом на положају, а затим себе представе и поставе као да су незамењиви.

Вага

Ваге су један од најпоузданијих знакова Зодијака, али се стално морају борити с неким необичним нагонима. Понекад им представља проблем искушење да на пример варају у држању дијете или у неком односу.

Ипак, могу бити сјајни, врло одани пријатељи. Ретки припадници тог знака ће варати људе око себе да би напредовали у било ком смислу.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој немилосрдности, манипулативности и угађању себи. То је један од знакова најпознатијих по варању. Чак се може рећи да су познати по осветољубивости, посесивности и љубомори, а многи од њих могу замерати или вам једноставно годинама бити трн у оку.

Стрелац

Стрелци су врло поуздане особе, али су и врло оптерећени скривањем истине коју често саботирају у настојању да све буде одрађено како треба или због мира у кући. Такође могу бити помало ексцентрични и једноставно одлутати или отпутовати управо онда кад рачунате да ће одрадити неки посао.

Јарац

Они су међу најпоузданијим знаковима Зодијака у сваком погледу. Ипак, могу бити настројени за такмичење и то у романтичним ситуацијама и често желе нешто што ви имате. Али, знају и да не буду баш идеалне особе на коју се можете ослонити кад су у питању љубав и љубомора.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолије су врло племенита бића која говоре истину и покушавају бити морални у свему што раде. Презиру лажљивце и ретко варају или чине било шта са лошом намером.

Али, знају бити непоуздани јер лако мењају фокус интереса. Нису познати по довршавању ствари које су започели и понекад имају слабу концентрацију. Водолије уживају и у трачарењу па им не можете увек поверити велику тајну.

Рибе

Људи рођени у знаку Риба познати су по љубомори, посесивности и самосажаљењу. Како се често осећају лоше, нису имуни на освету људима за које сматрају да су их повредили. Рибе ће вас често саботирати променама расположења које владају њиховим понашањем.

На пример, ако морате радити у тиму с Рибом, он или она често ће развити негативан став према томе што морате да сарађујете и тако ће саботирати цели пројект покушавајући да изазову љубомору код колега.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".