Ован (21. март – 20. април) / Папагај

Овај ватрени знак је независан и воли обавезе. Ту врсту потребе за слободом у потпуности дели са интелигентним папагајем. А због свог густог распореда, ован ће наћи таман довољно времена колико је папагају неопходно.

Бик (21. април – 21. мај) / Зец

Пошто је бик стабилан знак који воли земљу и природу, зец ће се савршено уклопити у такав начин живота. Бик зна да буде тврдоглав, али и лојалан, па ће се са пуно љубави посветити свом меканом пријатељу.

Фото: Профимедиа

 

Близанци (22. мај – 21. јун) / Мајмун

За близанце није лако одабрати идеалног љубимца, јер су они непредвидиви и све им брзо досади. Ипак, минијатурни мајмун може бити необичан љубимац који ће свакако држати близанчеву пажњу и унети динамику у свакодневицу.

Рак (22. јун – 22. јул) / Хрчак

Обично се каже да је рак превише емотиван знак који често мења расположења. Управо због тога мирни хрчак ће раковима пружити утеху и забаву кад год се буду осетили усамљено.

Фото: Профимедиа

 

Лав (23. јул – 22. август) / Змија

Интензивни и храбри лав ужива да је у центру пажње. Пошто снага и лепота красе овај знак, егзотична змија биће њихов идеалан сапутник. Заједно ће бити главни и доминантни, што је лаву веома важно.

Девица (23. август – 22. септембар) / Риба

Пошто је девица крајње прагматична и комформистички настројена, једна од главних ствари јесте да кућни љубимац не буде захтеван. Тако ће акваријум са једном или више риба пробудити мир у девичиној души.

Фото: Профимедиа

 

Вага (23. септембар – 23. октобар) / Пас

Позната као неко ко је дружељубив и лојалан, вага ће бити идеалан власник било ког пса. Неће имати проблем да адекватно брине о њему; напротив – биће одушевљена да се стара о једној или више куца.

Шкорпија (24. октобар – 22. новембар) / Мачка

Мистериозна и аналитична шкорпија свој ће темперамент лако поистоветити са оним какав је карактеристичан за мачку. Маца ће бити ту да пружи топлину шкорпији, а ова ће бити газда каквог мачка само пожелети може.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац (23. новембар – 21. децембар) / Корњача

Ако ико цени слободу и тумарање наоколо, онда је то стрелац. Као знак који је константно у покрету, стрелац мора имати љубимца коме ће понудити дом какав заслужује. Корњача је управо тај љубимац.

Јарац (22. децембар – 20. јануар) / Гуштер

Стрпљив, одговоран и вредан јарац биће диван газда баш сваком кућном љубимцу. Ипак, гуштер ће у њему наћи идеалну подршку, пошто ће јарац учинити све што је потребно како би га адекватно збринуо.

Фото: Профимедиа

 

Водолија (21. јануар –19. фебруар) / Ласица

Интелигентна и знатижељна водолија увек је и у свему изнад просека. За њу никако није конвенционалан љубимац, па ће се необична и врцава ласица уклопити у животни стил какав може имати само водолија.

Рибе (20. фебруар – 20. март) / Морско прасе

Рибе су пуне љубави, а осим што воле да неко брине о њима, и оне воле да се старају о другима. Симпатично и нежно морско прасе ће сваку рибу учинити срећном, па ће њихово другарство трајати дуго.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".