Мада она готово никада не дели детаље свог приватног живота, славна глумица Наташа Нинковић понекад направи изузетак и изненади нас фотографијама својих наследника - близанаца Луке и Матије.

Наташа Нинковић је у браку са супругом Ненадом Шаренцем добила два сина, Луку и Матију, чијим фотографијама се повремено похвали путем друштвених мрежа.

 

 

Како је пре неколико година открила за магазин "Глоссy", према наследницима није строга, али је неке границе ипак морала да постави.

- Нисам строга, али постављене су неке границе. Један је толико самокритичан да му није потребан ничији критицизам са стране, напротивм а други је више релаксиран, што опет мислим да није лоше. Наћи ће они меру, сигурна сам - открила је глумица једном приликом и додала да јој када је родитељство у питању, најтеже пада преиспитивање да ли све ради добро.

- Најтеже је свакодневно преиспитивање да ли радимо добро, да ли их притискамо, да ли их преоптерећујемо или превише штитимо. То су проблеми данашњих родитеља. А најлепше је мајчинство само по себи. Нема ту много шта да се прича, то се осећа живим бићем - испричала је пре неколико година глумица.

 

 

Наташа је годинама у складном браку са Ненадом Шаренцем, а у интервјуу за "Блиц" пре неколико година открила да је одбила америчког редитеља Оливера Стоуна управо због свог супруга.

- Оливер Стоун био је на неком пропутовању кроз Балкан и свратио је до Београда. Тада сам га видела последњи пут. Показала сам му Народно позориште, заправо сцену где играм, град... Стално ме запиткивао шта је ту толико вредно, па сам одлучила да не покушам у Америци...

 

 

- На вечери у Скадарлији упознао је мог Нешу. Питао ме је да ли је и он један од разлога због којих сам одлучила да играм у Београду и ја сам му одговорила "наравно" - рекла је Наташа Нинковић.

.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".