Јован је с великим успехом водио многе телевизијске пројекте и издвојио се као једно од омиљених ТВ лица, а познато је и да је он миљених више генерација жена на нашим просторима.

Фото: В. Данилов

 

 

Будући да држи до своје приватности, није познато много детаља о његовом приватном животу. Како је признао у подскасту "Агеласт" , оно што видимо у његовим емисијама у којима открива чаробни свет природе јесте он приватно.

- Чак и да нема телевизије, ја бих радио ово што радим. То што се види на телевизији, што камере сниме, ја то тако и живим. Нема неког телевизијског света у који ја треба да се преселим. То је мој живот иначе - истакао је Мемедовић.

Ипак, медији су својевремено успели да открију да се Мемедовић развео 2014. године.

- Не желим да причам о томе и не бих волео да ишта објављујете на ту тему - рекао је тада водитељ у једном интервјуу за домаће медије.

- Бивша супруга Јована Мемедовића је лепа Мирјана, с којом је провео много срећних година и добио двоје деце - ћерку Машу и сина Уроша.

Некадашњи пар упознао се сада већ давне 1992. године, у једном престоничком рекреативном центру. Врло брзо се родила љубав, а њу су браком крунисали после годину дана забављања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".