Како сазнају “Новости”, неправоснажна пресуда Вишег суда у Крушевцу односи се на кривично дело убиство у покушају. Више јавно тужилаштво сигурно ће уложити жалбу.

Како сазнајемо, поступајуће тужилаштво је тражило 10 година затвора и кривично дело оквалификовало као “тешко убиство у покушају”, што је суд преквалификовао. Као оштећена у поступку нашла се баба осумњиченог, али не и њен партнер, који је био теже повређен.

Фото: С.Бабовић/Фејсбук

 

 

- Милош М. је прво вербално и физички напао бабу, полио је бензином и запалио и њеног невенчаног супруга, који је покушао да јој помогне - били су први полицијски извештаји са терена.

У породици су причали да се Милош није слагао са партнером своје бабе. А мајка Мирјана посведочила да је син био у алкохолисаном стању.

- Свађао се са укућанима, а онда се дохватио бензина и кренуо да полива кога год је видео - испричала је мајка.

Фото: С.Бабовић/Фејсбук

 

Тек, породично окупљање уз алхохол се тог 6. јуна није добро завршило. Најтеже је прошао Горан. Укућани су покушали да му помогну, али је његова одећа брзо планула.

Окривљени Милош М. није имао стални посао, а до пара је углавном долазио радећи хонорарно. До доношења правоснажне пресуде на апелационом нивоу остаје у притвору.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".