"Захваљујем се свима на подршци коју смо добили током ове кампање, на великом броју разговора са Новобеограђанима, на враћању поверења грађана. Социјалистичкој партији Србије потребна је подршка, као што је Новом Београду потребан јак СПС, са људима који социјалну подршку и државу стављају на прво место", поручио је Антић на конвенцији СПС-а у БелЕxпо Центру, а саопштио СПС.

Александар Антић је навео да су претходних недеља кандидати СПС за одборнике у Скупштини града, као и чланови руководства, свакодневно разговарали са Новобеограђанима, и заједнички препознали велики број питања који су значајни за становнике ове општине.

Навео је да људи који живе на општини Новог Београда очекују од СПС-а да воде рачуна о њима и пружају помоћ онима којима је најпотребнија.

"Они од нас очекују нови Дом здравља на Бежанијској коси, али и реконструкцију постојећих у Блоку 44 и у улици Гоце Делчева, нови вртић у Блоку 70А, обнову месних заједница и клубова пензионера, уређење Савског кеја и повезивање са Ушћем, уређење међублоковских зелених површина, и пројекте енергетске ефикасности у зградама", казао је Антић.

Потпредседник СПС-а, истакао је да је у овим комплексним временима, Србији потребна стабилност и да су се због тога социјалисти још једном одлучили за, како је рекао, добитну комбинацију - Александар Вучић председник државе, Ивица Дачић премијер Србије.

"Србији су потребни људи који имају искуство, квалитете и снагу да обављају одговорне државне функције и због тога је Ивица Дачић наш кандидат за премијера, а Александар Вучић за председника државе. Велико хвала Томи Фили који је свој огроман ауторитет и фантастичну биографију положио као гаранцију за наш млади тим, који у наредним годинама треба да води Град Београд", поручио је Антић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".