Марина је направила праву пометњу својом песмом о алкохолу и таблетама, а сада је прокоментарисала речи песме.

- Јао боже, која је то веза између мене и таблета? Заиста нисам таблетоман, иако нон-стоп о таблетама певам, ево нећу више (смех). Шалу на страну, песма само метафорички говори о фази када сте емотивно и психички покидани због неке љубави.

Марина је проговорила и о својим осећањима када је љубав у питању.

- Сада сам одлично, сама са собом сам сјајно, па ко зна, можда се неко накачи - певачица је открила и ко јој је помогао да преброди љубавну кризу.

Фото: АТА имагес

 

- Јако дуго сам ишла код психолога. Нажалост, раскид или развод су врло тешке ствари, треба времена да се то преброди. Мени је требало дуго да се опоравим јер је веза била дуга. Свако то прегура на свој начин, али сада сам добро.

Певачица је проговорила и о студијама психологије, које није завршила.

- Кад-тад ћу је завршити. Мени је припрема за факс била, поред свих обавеза које имам, нека врста релаксације - рекла је Марина и открила какав је њој мушкарац потребан.

- Ја сам девојка која воли да ужива, мени би сада одговарао неко ко би заједно са мном уживао у животу, неко ко је позитиван, ко има благу нарав као ја. Ако негде тако савршен постоји, а битно да сам га ја у глави већ нацртала (смех) нека се јави.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је проговорила и о удаји и деци:

- Моји родитељи мене јако добро познају јер са њима делим заиста све. Што се тиче удаје, не притискају ме. Године старости су илузија, а удаја заиста није битна, зато се и шалим често на тај рачун. У мојим годинама би према статистикама требало да до сада имам бар троје деце, али ја сам се посветила другим стварима. Када буде дошао тренутак да се то догоди, онда ће се и догодити - рекла је Марина Висковић за "Ало".

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".