Сумња се да је мотив овог крвавог злочина љубомора.

- Тања је била прелепа жена, увек насмејана и дружељубива. Чули смо да је њен муж био јако љубоморан и да никако није могао да превазиђе ту своју болест. На крају се одлучио се за оно најгоре - причају познаници убијене жене.

Тању је прошлог викенда бивши муж пресрео аутомобилом на ауто-путу у Франкфурту, а када се она зауставила, он ју је извукао из аутомобила и неколико пута је убо ножем у пределу врата.

- Туга до неба. Много сам се потресао, али баш много. Тања ми је сестра од стрица. Изузетна особа и веома паметна. Нека јој је вечна слава - опростио се од убијене први рођак Горан.

Он је тако открио и поједине детаље из живота убијене Српкиње.

- Заједно смо расли, исто смо годиште. Њу је убио злотвор, а не човек. Била је лепа, изутено паметна. Чак је била и вуковац у основној школи. У суботу увече је избо ножем, а она је преминула у недељу, а касније тог дана су нам јавили - написао је Горан

Фото: Приватна архива/Новости

 

 

Несрећна Тања је, након бруталног напада, који се десио у прошлу суботу, са тешким повредама превезена у болницу, била јој је неопходна хитна операција.

Лекари су се борили за њен живот, али, нажалост, није издржила, подлегла је повредама. Њен бивши супруг је ухапшен одмах након злочина и спроведен је у притвор.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".