Када се почетком деведестих појавила на сцени Дара Бубамара била је девојчурак плаве косе који је пленио харизмом. Тада је била знатно мршавија, и њене природне груди биле су доста мање од оних какве има данас и које поносно истиче.

Дара је силиконе у груди ставила први пут пре десетак година, и како је сама говорила мењала их је неколико пута. Сада је поносна власница "седмица", а учестале интервенције на грудима фолкерку су коштале око 15.000 евра!

- Често мењам силиконе, пре свега јер тако треба. Чујем да ме неке колегинице оговарају, али могу само да ми пљуну под прозор. Пратим светске трендове, доста је више лажног морала - говорила је Дара за домаће медије.

 

 

Певачица је пре четири године шокирала јавност када је до медија стигла информација да је за нов осмех искеширала 18.000 евра. Како се тада причало, Дара је нове зубе радила у Цириху, а за клинику у Швајцарској одлучила се јер су имали најсавременије методе.

Бубамара је допуњавала и усне неколико пута, по сопственом признању, а последња корекција на уснама, према писању медија била је пре неколико месеци, док се забављала са 20 година млађим дечком Тонијем. Цена кубика филера за усне је око 150 евра, стога се претпоставља да је Дара за усне, током година дала око 2.500 евра.

Најновије фотографије ове фолкерке сведоче да се подмлађивала, па се поред операције носа, може увидети да је убризгавала ботокс у лице, и филере у јагодице. Ове "ситне" козметичке интервенције коштају око 300 евра у београдским клиникама, а морају се понављати на 6 месеци како би лице изгледало неговано.

 

 

Операција носа коју је Дара приуштила себи, променила је лични опис певачице, кажу коментари са друштвених мрежа. Тик пре него што ће још једном представити своје ново лице, Дара је боравила у Турској, па су многи помислили да је баш на некој од тамошњих клиника "отишла под нож" и смањила нос. Овај захват у Турској кошта између 4.000 и 7.000. евра.

Надоградња косе

Дара Бубамара позната је по томе да често мења фризуру. Једна је од првих певачица на овим просторима која је дуго носила кратку косу разних боја.

 

 

У последње време, певачица носи плаву дугу надограђену косу, а надоградња косе од природне длаке високог квалитета кошта и 5 евра по прамену, што значи да Дара на надоградњу може да издвоји и преко 1000 евра!

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".