Александра Младеновић једна је од најангажованијих младих певачица на естрадној сцени, а због напорног темпа живота и свакодневних свирки, неретко заврши на инфузији. 


- Често ми пада имунитет, често мењам временске зоне, често сам не знам ни сама где, тако да ми инфузија увек помогне - признаје Алекандра и додаје да шминком углавном покрије сав умор и недостатке.

Фото: АТА имагес

 

Иако иза камера изгледа као девојчица, за друштвене мреже труди се да парира светским трендовима и нема проблем да јавно призна да користи популарне филтере како би на фоткама изгледала савршено. 

- За шта је ту Фотошоп?! Све што имам ја ћу да ставим буквално, морам да будем лепа, уметница мора да буде лепа - нашалила се Александра.

Певачица је већ дуже време сама, још није пронашла парнера који би могао да јој парира у свему, а замерку за то што нема дечка најчешће има њена бака, која нестрпљиво чека да се Александра и њене сестре удају.

Фото: АТА имагес

 

- Баба нас замишља да смо већ за купус спремне. Стално нас тера као „Ајде, удајте се“, па нам говори: „Ма, нема ништа од вас, готово, никад се нећете удати“. То је моја баба, баш је змај и стално нас притиска због удаје. Њој је битно да ми што пре родимо децу, да она ужива у њима док је жива, да имамо своју породицу - истиче певачица.

Певачица истиче да се сада фокусирала на каријеру, те да ће о породици размишљати тек пошто нађе мушкарца за цео живот. 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Ја сам пошла неким другим путем, почела да градим каријеру, преселила се у Београд, није ми још приорирет да се удам и да рађам децу. Није да не желим, али не могу ја да наручим дечка и да му кажем „Ајде, жени ме“- искрена је Александра.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".