Породични дом Живојиновићи су пазарили за око пола милиона евра непосредно пре него што су добили наследника, а своју оазу мира су накнадно реновирали и уредили по свом укусу.


Александрина и Филипова кућа у близини је виле Лепе Брене и Бобе Живојиновића, а када је у питању унутрашњост водили су рачуна о најситнијим детаљима и финесама, с обзиром на то да је сређивање трајало и у периоду када се певачица породила.

Унутрашњост породичног дома је у нежним тоновима, а сваки детаљ је посебан на свој начин и идеално се уклапа уз остатак просторије.



Један од најдражих кутака кући, како изгледа, Александри је просторија у којој има огромно огледало испред ког се често фотографише када је тип-топ сређена пред наступ или излазак. Она се смести на два бела тепиха, заузме позу и покаже заносну фигуру.


 

 


Дефинитивно посебан детаљ у дневној соби јесте бели клавир, украшен фигурицама белог анђела и белим цвећем, а поред Александре и Филипа, и мали Александар ужива у ово кутку.


 

 


Певачица воли да се опушта на великој тераси ко која је окренута ка дворишу и одакле се одакле се простире прелеп поглед, а једном приликом усликали смо је усликали док је причала на телефон и пила кафу на тераси.

 

Кад је реч о дворишту, оно се са улице не може видети, па породица има приватност док са наследником, породицом, али и пријатељима ужива.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".