Певачица Гоца Божиновска тврди да је сулудо што поједине колеге причају да су од тезги и наступа могли да зараде милионе..

"Нервира ме што певачи лажу. Није тачно да се раније много зарађивало, да су могле да се купе куле и градови. Читала сам неке изјаве Весне Змијанац да је могла да купи три стана од концерата, али верујте ми, то су будалаштине. Аца Лукас прича да је прокоцкао милионе, ја не знам чиме се ти људи баве и шта раде на наступима кад узимају толике паре. Па, где су ти станови данас?! Имали би по 20 станова да су толико зарађивали, али, верујте, то није истина", каже Гоца.

Фото: Архива Новости

 

Певачица је открила да се на тезгама пристојно зарађује, али да се сав новац дели са музичарима.

"Ја се никада нисам разбацивала, па сам ево и сад у грчу због посла јер је лудо време. Не ради се као некада. Да сам била паметна, могла сам сву зараду да улажем у некретнине, данас би ме болело уво. Већ две, три године много слабо радим. Раније сам имала по две, три тезге дневно, не стигнем ни да спавам и одем под шатру или у салу да певам до ујутру. Много се радило, много зарађивало, а сада су се људи отуђили. Нико више не прави ни свадбе ни весеља", каже она.

Гоца је открила да је најбоље живела деведесетих.

"Највише сам зарађивала 1999, око бомбардовања, али сам трошила све. Лепо се живело у то време, некако смо били растерећени. Кад је било тешко људи су се сналазили, кад је било лако, опружиш се колико си дугачак. Упркос трагедији која ме је задесила, када сам изгубила супруга, те године памтим само по лепом", истиче певачица.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".