Ради се о старијој особи, срчаном болеснику, коме се нагло слошило у тренуцима у тренуцима када је ватра узимала под своје кућу у којој је живео са супругом, Сркпињом.

Према сведочењу мештана Биоске, до пожара у кући у којој су се у то време налазили Француз и његова жена дошло је нешто испред 17:30. Комшије су притрчале у помоћ и почеле да гасе ватру, него је у међувремену позвао и ужичке ватрогасце. У тим тренуцима власник куће се срушио на земљу.

- Још није сигурно да ли се мушкарац угушио или је имао срчани удар. Кажу да је био јако изнервиран због пожара, кажу мештани Биоске.

На лице места пристигла су ужички ватрогасци са четири возила, који су пожар затекли у разбукталој фази, као и екипа хитне помоћи која је могла само да констатује смрт несрећеног човека.

Добар део куће, иначе велике монтажне и лепе, пожар је уништио, али су ватрогасци успели да спрече да се ватра не пренесе на такође знатан део објекта. Ватра се пренела и на један од два "багија" двоседа који је овом приликом изгорео.

(Пинк/Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".