Те 1994. године Југослава је имала 25 година и диплому новосадске Позоришне академије у класи Радета Шербеџије. Преко ноћи је очарала доктора Попца, али и фанове серије Синише Павића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Holivud Yugoslavia

 

 

Иако су јој предвиђали блиставу каријеру, на малим екранима смо је поново видели тек 2017. године у филму "Врати се, Зоне“, да би се "за озбиљно“ вратила улогом у теленовели "Игра судбине“.

Судбина се поиграла са Југославом. У време највеће популарности упознала је продуцента Зорана Цветановића, уз кога је пронашла породичну срећу. Остали су заједно све до његове преране смрти, у 61. години. Од тренутка када је стигла на свет, 1996. године, ћерка Маша била је њихов непресушни извор радости.

Фото: Јутјуб принтскрин/Prva TV

 

 

- Зоран је остварио већи део жеља, једино му је било жао што неће дочекати унуче - открила је Југослава Драшковић у потресној исповести коју је дала за "Хелло" убрзо пошто је остала без супруга, који није успео да победи тешку болест.

- Маша је иста као он, највише може кад је најтеже. Дипломирала је три дана после очеве сахране. Требало је у уторак да брани дипломски, а у понедељак ми се поверила да не може. Тешила сам је, подржавала с намером да тражи да јој одложе испит. Али, како сам рекла да је у реду да не може, тако сам код ње пробудила инат и још једном схватила да је исти отац.

 

 

Маша Цветановић ових дана прославила је 26. рођендан, а тим поводом њена мајка је на Инстаграму објавила фотографију из породичног албума, која за њу има сентименталну вредност.

- Да ти сваки дан буде песма, чедо наше - поручила је јединици.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".