Te 1994. godine Jugoslava je imala 25 godina i diplomu novosadske Pozorišne akademije u klasi Radeta Šerbedžije. Preko noći je očarala doktora Popca, ali i fanove serije Siniše Pavića.

Foto: Jutjub printskrin/Holivud Yugoslavia

 

 

Iako su joj predviđali blistavu karijeru, na malim ekranima smo je ponovo videli tek 2017. godine u filmu "Vrati se, Zone“, da bi se "za ozbiljno“ vratila ulogom u telenoveli "Igra sudbine“.

Sudbina se poigrala sa Jugoslavom. U vreme najveće popularnosti upoznala je producenta Zorana Cvetanovića, uz koga je pronašla porodičnu sreću. Ostali su zajedno sve do njegove prerane smrti, u 61. godini. Od trenutka kada je stigla na svet, 1996. godine, ćerka Maša bila je njihov nepresušni izvor radosti.

Foto: Jutjub printskrin/Prva TV

 

 

- Zoran je ostvario veći deo želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče - otkrila je Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti koju je dala za "Hello" ubrzo pošto je ostala bez supruga, koji nije uspeo da pobedi tešku bolest.

- Maša je ista kao on, najviše može kad je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala s namerom da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu da ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti otac.

 

 

Maša Cvetanović ovih dana proslavila je 26. rođendan, a tim povodom njena majka je na Instagramu objavila fotografiju iz porodičnog albuma, koja za nju ima sentimentalnu vrednost.

- Da ti svaki dan bude pesma, čedo naše - poručila je jedinici.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".