– Припадници Полицијске управе Приједор, заједно са припадницима за Тешки и организовани криминалитет МУП-а Српске тренутно предузимају све мјере и радње у циљу идентификације и проналаска извршиоца кривинчног дела тешког убиства полицијског службеника Раденка Башића. Исте се предузимају под надзором надлежног Тужилаштва, како Окружног тужилаштва Приједор тако и Републичког јавног тужилаштва, казао је ово на данашњој конференцији за новинаре Вујановић.

фото: Принтскрин/Јутјуб/KozarskiVijesnik

 

 

Он је навео да је сарадња успостављена са Интерполом и ФБИ-ом, те да све грађане моли за стрпљење док трају појачане мере и контроле.

- Одмах по догађају, успостављена је сарадња, конструктивна пре свега, и стална са свим полицијским агенцијама на нивоу БиХ и регије. Посебно са Интерполом, ФБИ-ом и окружењем. На терену су све расположиве полицијске снаге. А то је проналазак извршиоца. Молим грађане за стрпљење, док трају појачање мере и контроле, на подручју града Приједора али и у осталим градовима, истакао је он.

Вујановић је уверен да ће починилац овог кривичног дела ускоро бити идентификован.

– Ради се о наслиној смрти, друге информације саопштићемо у наредном периоду. Постоји видео-надзор који изузимамо. Сигуран сам, да ће моје колеге одговорити на овај изазов. Идентификоваћемо извршиоца овог кривичног дела, поручио је Вујановић и додао:

– Убиство Раденка Башића, немерљив је губитак за МУП Републике Спрске, закључио је начелник ПУ Приједор.

(АТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".