Дом од цигле изгледа на први поглед као и већина луксузних вила у поменутом крају. Па ипак дом Гоце Лазаревић окружује бајковито двориште испуњено цвећем, које како сама каже, годинама негује.

 

 

Унутрашњост куће опремљена је луксузним комадима намештаја, а певачица открива да се преуређењем ентеријера бавила неколико пута.

- Више пута сам сређивала дом, много пута сам се селила, али генерално не волим ништа што је униформисано. Нико не може у дизајну да измисли топлу воду. Одувек сам волела концепт топлог дома, а то за мене значи да су употребљени природни, топли материјали, на пример, дрво, како би се направио старински намештај који има вредност антиквитета.

 

 

- У моје време, пре четрдесетак година, говорили су да се бунде, накит и намештај наслеђују, међутим, данас више није тако. Двадесет први век је променио сва правила. Како се све мења, тако сам се и ја променила. Последњи пут сам се кућила 1990. године. Тада није било много избора што се намештаја тиче, па сам се прилагодила понуди и купила класичне комаде, али после неколико година желела сам промене.

 

 

Време иако нерадо најчешће проводи у кухињи где кува за своје унуке чије је друштво посебно испуњава.

 

 

- Не могу рећи да се у кухињи најбоље осећам, али када сам у њој, имам најбољу концентрацију. Не волим да кувам, али код мене се сви увек добро наједу. Моји унуци не воле брзу храну, они су порасли на домаћој кухињи и специјалитетима, па за њих увек спремам њихова омиљена јела. Када кажем да мрзим да кувам, они ми се смеју јер тада звучим као Милена Дравић у филму "Није лако са мушкарцима", дакле, само кукам и говорим да нећу, а све радим, и више од тога - испричала је својевремено за медије Гоца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".