Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, када је оставио своје пријатеље и јакну у београдском клубу “Готик”.

Ненад Периш, отац несталог младића Матеја Периша (27), прошле недеље се вратио у Сплит, после два и по месеца проведених у Београду.

Он је истакао да му је тешко што је далеко од Београда где је изгубио сина, али да је морао да се врати породици и послу.

Ненад је открио и да се видео са Матејевом мајком, својом бившом супругом, која проводи дане у молитвама.

– Видео сам се са Матејевом мајком и могу вам рећи да је њој најтеже. Прво што ме је питала било је: “Како си?”. Она се посветила молитвама и жељи да нађемо сина. Шетали смо и о свему причали. Рекао сам јој све што знам, али нам дете нисам нашао – каже Периш.

Истакао је да су му ћерке поставиле исто питање, те да не прође тренутак да не помисли на Матеја.

– Ћерке су ме сачекале са истим питањем као и бивша супруга: “Како сам?!”. Свима говорим да ја нисам битан већ Матеј. Да би оно што ја радим урадио сваки родитељ на свету. Није ми лако што сам морао да се вратим, али морао сам, због породице и посла. Нема тренутка да не помислим шта је са мојим сином и где је. Морам бити реалан… – каже Периш.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, када је оставио своје пријатеље и јакну у београдском клубу “Готик”. Покушао је три пта да заустави такси, а затим дошао до Саве. Тог тренутка му се и губи сваки траг. Пре него што је нестао, покушао је да контактира своју другарицу Мају, али му се она није јављала.

(Република.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".