Он се кретао из правца Нишке Бање ка граду када је Булеваром цара Константина наишао аутомобил из кога је пуцано у покрету.

Када је упуцан у ногу, он то није пријавио, него је приватним аутомобилом одвезен у болницу након чега је пуштен кући, а по службеној дужности је случај пријављен полицији.

- То су несумњиво били пуцњи опомене на начин који је некада био специфичан за "земунски клан". Послата је порука да би за њега следећи пут могло да буде фатално. Он није хтео да сарађује с полицијом. Када је упуцан, њега је у Универзитески клинички центар довезао неки џип тако да постоји могућност и да је позвао неког након инцидента. То се догодило негде код "Стоп шопа". Он је ишао из правца насеља Брзи Брод према граду пешке, а постоји могућност да је данима праћен и да је пуцао неко ко добро познаје његово кретање. Тада је возило проишло поред њега и запуцано му је у ноге што се сматра неком врстом опомене. Довезен је у нишки Клинички центар са прострелном раном. Сумња се да су била најмање двојица нападача односно док је један пуцао, други је возио - рекао нам је извор из истраге.

Д.Т. је приликом испитивања рекао да не зна ко је пуцао, а није могао да каже ни из ког аутомобила је пуцано.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".