Водитељка Рада Раденовић била је једна од најпопуларнијих водитељки у Србији и заштитно лице телевизије “Пинк”.

Почетком двехиљадитих важила је за једну од најсексепилнијих девојака на овим просторима, а они који су посећивали тада веома популарне летње фестивале памете какву је пометњу изазивала на плажама Будве и Херцег Новог. Када је направила атрактивну кратку фризуру, због невероватне сличности са филмском звездом добила је надимак српска Хале Бери.

Но, њена лепота није имала „премијеру“ у „Ситију“, већ у споту Тошета Проеског за песму „Во коси да ти спијам“.

У време када се о њеном изгледу највише причало Рада је обилазила ординације пластичних хирурга, али – као модел. Пре неколико година се, уз осмех, присетила како је то изгледало:

- Шетале су ме од једног до другог пластичног хирурга и тражиле да им направе груди попут мојих. На почетку двехиљадитих је било лудило, а доктори би обично „падали у несвест“ када би у ординацији угледали пријатељицу и мене. Она жели да има идентичне, а ја, по њиховим речима, служим као модел за савршенство.


Рада је током вишегодишње каријере водила бројне емисије од “Сити клуба”, преко “Ви питате”, до “Задруге” и емисије “Рада сам”. Последњу наведену водила је до 2018. године, а онда се повукла са малих екрана.

 

Рада је последњих година посвећена свом сину Петру, који данас има 11 година, а којег је добила, како су писали медији, 2010. године са тада ожењеним бизнисменом Дејаном Милићем, који из тог брака има двоје деце.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".