Какво мишљење има о изабраници бившег супруга, зашто њој тренутно више одговара да је сама него у емотивној вези, као и када креће на строгу дијету открила јепевачица у интервјуу за домаће медије.

- Тренутно ми љубав није у фокусу. Одлучила сам да се озбиљно позабавим својом каријером, песмама и спотовима. Имам много планова и не могу да дозволим да ми тај неко одузима време и енергију (смех). Требало би да ми дан траје бар 26 сати како бих и то уденула у свој распоред - рекла је Ана Кокић на почетку разговора.

Фото: АТА имагес

 

 

Ана је онда проговорила о Рађеновој новој девојци Милици Ристић.

- Милицу сам упознала и мислим да је дивна. У њен и Николин однос не бих залазила, међутим, од изузетне ми је важности како се она опходи према мојој деци када су заједно.

Кокићева је открила и како су њене ћерке прихватиле да је њихов тата у вези са другом женом.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Схватиле су да су то нормалне ствари, да је то све живот и нормално су то прихватиле. Са децом је потребно о свему отворено причати. Не сме се од њих ништа крити, лагати их нити им представљати као нешто страшно - рекла је Ана и додала на који начин Никола и она се договорају око одгоја својих ћеркица.

- Након одлуке о разводу имали смо један диван разговор где смо се сложили да је због ћерки пожељно да све што је било међу нама оставимо по страни. Муж и жена смо били, то не морамо више бити, али не можемо престати ни да будемо њихови мама и тата. Нису њих две тражиле да се роде, нису бирале родитеље нити су дужне да трпе наше несугласице. Оне су девојчице које треба да израсту у добре људе, а ко ће у томе најбоље да им помогне ако не нас двоје. Ослушкујемо њихове жеље, нормални смо и зрели људи и за сада савршено функционишемо - рекла је Ана Кокић за "Стори".

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".