Рођаци трагично настрадалих нису желели да говоре за медије, а само је син, односно унук, кратко прокоментарисао да нема шта да се прича.

- Ето, село прича, а после се свашта пише по медијима. Хвала на изразима саучешћца, али ја немам шта да вам кажем - истиче он.

Беживотна тела преминулих мушкараца пронађена су на другом крају села, око 22 часова, у кући у којој је живео Славко. Њега је син повремено посећивао, бринући се за његове основне потребе, с обизром на то да због деменција осамдесетшестогодишњи мушкарац није могао најбоље да се стара о себи и основним потребама. Оваква ситуација уследила је пре годину дана, када је Славко изгубио ђерку и зета у кратком временском периоду.

Како се незванично сазанаје, два мушкарца нису се слагла у претходном периоду, међутим, није било ни свађа који би указали на трачиган исход.

Незванични подаци, од особа блиских истрази, показују да је Стојан у свог оца испалио четири метка, да би након тога себи пуцао у груди. Њихова беживотна тела пронађена су у кревету Стојанове куће.

Полицијска истрага је завршена, те се наводи да је реч о убиство и самоубиство.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".