Rođaci tragično nastradalih nisu želeli da govore za medije, a samo je sin, odnosno unuk, kratko prokomentarisao da nema šta da se priča.

- Eto, selo priča, a posle se svašta piše po medijima. Hvala na izrazima saučešćca, ali ja nemam šta da vam kažem - ističe on.

Beživotna tela preminulih muškaraca pronađena su na drugom kraju sela, oko 22 časova, u kući u kojoj je živeo Slavko. NJega je sin povremeno posećivao, brinući se za njegove osnovne potrebe, s obizrom na to da zbog demencija osamdesetšestogodišnji muškarac nije mogao najbolje da se stara o sebi i osnovnim potrebama. Ovakva situacija usledila je pre godinu dana, kada je Slavko izgubio đerku i zeta u kratkom vremenskom periodu.

Kako se nezvanično sazanaje, dva muškarca nisu se slagla u prethodnom periodu, međutim, nije bilo ni svađa koji bi ukazali na tračigan ishod.

Nezvanični podaci, od osoba bliskih istrazi, pokazuju da je Stojan u svog oca ispalio četiri metka, da bi nakon toga sebi pucao u grudi. NJihova beživotna tela pronađena su u krevetu Stojanove kuće.

Policijska istraga je završena, te se navodi da je reč o ubistvo i samoubistvo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".