Како медији преносе, обзиром да су одбијени захтеви Беливука и Миљковића за изузеће тужиоца, судског већа као и председника суда, заказан је нови термин одржавања припремног рочишта пред почетак суђења.

Фото: Новости/АТА имагес

 

 

- Судско веће после прошлонедељног одлагања припремног рочишта пред почетак суђења, због предлога одбране, заказало је нова три термина, 26., 27. и 28 април - потврђено је из Суда.

Подсетимо, прво појављивање припадника организоване криминале групе против које је на 322 стране написана оптужница за најтежа кривична дела, пратиле су до сада невиђене мере обезбеђења. Пред улазак у судницу, зграду су прегледали припадници МУП-а са обученим псима за проналазак експлозива. У судници су, осим оптужених, доведена двојица сведока сарадника, а присутне су биле и супруге убијених.

- На припремном рочишту, тужилаштво и одбрана требало би да предложе доказе који ће се изводити током поступка. Оптужени би само кратко требало да се изјасне о кривици, а тек када буде заказано суђење, које ће бити отворено за јавности, и да изнесу своју одбрану - објашњава извор.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".