Да ли сте били узбуђени пред финале „Песме за Евровизију“?

- Наравно. Наш национални избор за представника на Евросонгу увек носи узбуђење, привлачи пажњу и захтева пуну посвећеност сваке особе која је укључена у реализацију таквог програма. Никад немам трему која ме блокира, али сам била врло узбуђена и једва сам чекала да видим како ће се одвијати то вече. Напослетку, победила је нумера која се магично уселила у нашу свакодневицу, преко ноћи. Данима сви певуше стихове “In corpore sano”, а лично, песму сматам врло инспиративном. Све честитке Констракти, као и осталим извођачима који су се ове године потрудили да на сцени имамо дефиле разноврсних композиција.

Фото: РТС принтскрин

 

Како се припремате за тако велике шоу-програме?

- Сложени телевизијски програми, а овај фестивал то јесте, захтевају тимски рад. Недељама се припремамо. Без колегијалности и подршке овакав посао не може да се изнесе, јер свако мора своју улогу савршено да одигра. На сцену никад не излазим неспремна. Волим све да имам у малом прсту, када улазим у лајв програм. То ми даје сигурност и осећај контроле, као и спремности на одређену импровизацију.

Да нисте водитељка, чиме бисте волели да се бавите?

- Више пута сам говорила о томе да радим свој посао из снова. Заиста је тако. Не замишљам себе у неким другим улогама, не чезнем за другачијим професионалним приликама. Срећна сам ту где јесам, кад не будем, тражићу нови пут.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Колико вам је лепота помогла у послу, а колико одмогла?

- Да ли је било изазова? Јесте. Али, зар се не среће сваки човек са изазовима? До мене већ дуго долазе комплименти на рачун обављеног посла. И то од људи које ценим. Остало ме уистину не дотиче.

Постоји ли пројекат у каријери који бисте волели да радите, а никако вам се није указала прилика?

- У Забавном програму већ извесно време радимо на новим пројектима, простора за различите ангажмане има. Кад их нема- прилике се стварају. Ако пожелим да радим другачије емисије, сугурна сам да ћу наићи на подршку.

Фото: РТС принтскрин

 

Шта вас је код Бојана највише освојило?

- Искрен је. Посвећен, вредан. Добар саговорник и прави пријатељ. На страну то што је леп и згодан. (смех)

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bojanperduv

 

Колико је тешко као јавна личност задржати свој приватан живот само за себе?

- Природно је да се људи интересују. Не кријем се, али и не затрпавам медије детаљима из приватног живота. Портали каткад нешто пренесу, на друштвеним мрежама је све доступно, али у томе нема ничег лошег. Интиму чувам за себе, а партнера на ког сам поносна и са којим делим живот, немам разлога да кријем.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".