Верица Ракочевић никада се није оптерећивала годинама и бројевима из личне карте. Она и дан-данас живи живот пуним плућима и изгледа феноменално, а томе је сигурно допринело и уживање у љубави с 35 година млађим композитором Вељком Кузманчевићем.

Читав њихов однос, од самог почетка, није подређен друштвеним нормама.

- У тренерци смо отишли у општину да се потпишемо, а онда смо се вратили да се спремимо за славље које смо организовали на сплаву. Пошто Вељко има аверзију према свему што је луксуз или потпада под џет-сет предложио је да распалимо роштиљ и направимо пљескавице и ћевапе, а да уместо фенси колача послужимо шампите и кремпите.

Верица је свесна својих година, али то не значи да је оне спутавају у било чему:

Фото: АТА имагес

 

- Врло сам свесна својих година и трудим се да их носим у складу са енергијом коју имам. Уопште не припадам оној категорији жена која ће се такмичити са млађима, то ми је примитивно. Огорчена сам на чињеницу да жена када напуни 35, 40 година мора да носи кратку косу, хаљине дуге до земље, не сме да јој се види ниједан делић тела. То је глупост, треба да се облачите онако како се осећате - истакла је Верица за Курир ТВ.


Она је и у младости била жена изузетне лепоте, а сада је поделила фотографију из девојачких дана. У питању је, прецизније, фотографија из 1966. године, када је Верица имала свега 19 година и, како је написала, тада је била матуранткиња Девете гимназије.

- Маштала о каријери писца, а живот је имао друге планове за њу...

- написала је Верица у опису фотографије.


Једно је сигурно: била је и остала природно прелепа!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".