Било је и успона и падова, међутим они су успели све да превазиђу.

Ана Бекута и Милутин Мркоњић уживају у љубави, складној вези, коју данас нико и ништа не може да пољуља. Међутим, према речима певачице током гостовања у емисији „Звезде Гранда – Специјал”, није било баш тако.

Наиме, поједини тадашњи наводи тешко су им падали и правили су им проблеме.

- Ја сам очекивала мир, који сам касније од њега добила, једно самопоуздање, ослонац, али је било толико немира око нас због наслова и новинара. То сам најбоље тих година осетила на својој кожи, некако су оставили горак укус у мојим устима, сви ти натписи. Тек су заћутали када је Милутин дао оставку на месту министра саобраћаја, што очито говори о томе да је то био циљ, да сам ја била колатерална штета, да је циљ био он, да оде са тог места. Он је израчунао и прорачуо да је најбоље то да уради за нас да бисмо добили тај мир - испричала је певачица, па додала да данас савршено функционишу.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Ана истиче да верује у Мркин суд, јер је много шта у животу прошао и има искуства.

- Он се више прилагодио мени, него што сам ја њему. Он је човек који је прошао много тога у животу, увек непогрешиво процени ситуацију, а ја сам од њега учила. Он је прилагодљив, кад воли, воли и ту смо се нашли - испричала је.