На први поглед види се да је њен дом опремљен са стилом.

Осим стилизованог намештаја, простор је оплемењен и бројним уметничким сликама, украсима и урамљеним приватним фотографијама, међу којима доминирају оне са њеним партнером, Милутином Мркоњићем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Певачица је својевремео објаснила шта ју је привукло да купи баш овај стан.

- Одмах сам се заљубила у овај стан када сам га видела због те светлости, због стакла, због те отворености, ширине. Дала сам све од себе да овако изгледа. И дан данас грцам за овај стан. Камо лепе среће да ми је Милутин ово поклонио. Он је ту да ми помогне у сваком другом смислу, у финансијском не - рекла је она тада.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Као и у сваком дому, и у Бекутином се могу приметити детаљи који крију посебне приче.

- Овде на плафону можете приметити једну рупу. Ту је био један лустер. И кад Брена дође, она увек главом удари у тај лустер. Тако сам добила идеју да га скинем - открила је једном приликом Бекута за телевизију "Гранд".

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Осим на лепом ентеријеру и пространости, многи би Бекути несумњиво позавидели због изузетно велике терасе, што и она истиче као једну од навећих предности.

- Оно звог чега овај стан највише волим, јесте тераса, на којој лети фактички живим. Диван осећај слободе и свежег ваздуха - објаснила је певачица.

Још детаља из Аниног стана погледајте у галерији: