Ова принцеза за свог живота била је обожавана, рушила је друштвена правила и пружала невероватну безусловну љубав, свима, а посебно својим синовима,Харију и Вилијаму, које је добила из брака са принцом Чарлсом.

Фото:Танјуг/АП

 

Ипак, њихов брак практично је од првог дана био осуђен на пропаст, а како се верује разлог за то је принцеза Камила.

Принц Чарлс и принцеза Дајана венчали су се 29. јула 1981. године, а венчање из бајке о каквом свака жена сања, убрзо је постало најгора ноћна мора за Лејди Ди.

Фото:Танјуг/АП

 

Јавна је тајна била да срце Камиле Паркер, која је била удата за Ендруа Паркера Боулса, припада само принцу Чарлсу упркос томе што се, он оженио принцезом Дајаном.

У једном од писама које је принц Чарлс послао лорду Маунтбатену, стрицу свог оца принца Филипа, у том периоду, тужни принц сломљеног срца говорећи о Камили пише:

- Претпостављам да ће осећај празнине једном проћи.

Међутим, изгледа да никада није прошао. Наиме, током меденог месеца, Лејди Ди је код Чарлса пронаша Камилину фотографију. Уследила је свађа, а иако је он покушао да нађе оправдање за овај потез, Дајана му то никад није опростила. Ипак, одлучила је да остане са њим...

Са годинама у браку ствари се нису поправљале, већ су само постајале све горе и горе да би ескалирале када је Дајана на свет донела другог сина.

Фото:Танјуг/АП

 

Како је њихов брак у тренутку Харијевог рођења увелико био на "климавим ногама" веровало се да ће принова спасити њихов однос. Ипак, Чарлс је прижељкивао девојчицу, и није био срећан што је добио другог сина.

- Дечак је, а чак има и риђу косу - рекао је Чарлс када је угледао другог наследника и отишао да игра поло. Дајани је такво понашање сломило срце.

Они до Дајанине смрти нису успели да изгладе ствари, а данас је Чарлс у браку са својом првом љубави Камилом, а чини се да је пар заиста срећан.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".