Од тренутка развода популарне певачице Емине Јаховић сви медији, како домаћи тако и страни, брује о Мустафи и Емине, након што је певачица покренула пред судом спор против бившег супруга Мустафе Сандала, због неисплаћених, алиментација, а он је затим покренуо контра тужбу и како преносе медији, сада тражи старатељство над синовима. 

Како је развод брака је један од стреснијих животних догађаја код свих чланова породице. Иако је увек стресан за супружнике, он представља још већи терет за децу. То се дешава због тога што су деца емоционално рањивија, осетљивија на недостатак бриге, сигурности и стабилности од одраслих. А кроз ништа мање стреса не пролази ни заносна бринета и мајка Јамана и Јавуза, Емина Јаховић. 

Фото: Архива Новости

 

Певачица Емина Јаховић недавно је отворено проговорила о разводу од турског певача Мустафе Сандала, као и синовима Јаману и Јавузу, како би на тај начин заштитила своје синове.

- Наравно да ми смета. Развод је приватни породични земљотрес и нико не би требало да се наслађује детаљима. Најтеже ми је што не могу децу да заштитим од тога, и то осећам као велику неправду и ману посла који обожавам – рекла је певачица из Новог Пазара.

- Јаман је неустрашив, јак и брз, како му и име каже. Јаман на турском значи снажан. Јавуз је, с друге стране, опрезан и права уметничка душа, али како његово име каже - уме да буде јако одлучан. Када на ту разлику међу њима додате и пубертет - јасно вам је да је код нас увек весело. Шалу на страну, моји дечаци ме неописиво испуњавају и уживам у сваком тренутку с њима. Сваки дан откријем нешто ново - таленат, особину, поступак, реакцију и одушевим се. Јако сам поносна мајка, највише на њихову скромност и приврженост породици - закључила је Емина.

(Свет)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".