Венди истиче да је фасцинирана Констрактиним наступом.

- Ретроградно сам све осмотрила и мислим да је блага реч да сам фасцинирана. Она је заиста заокружена целина. То је једна порука са неба, та хигијена је једна духовна и душевна хигијена. Порука је погледајте све оно што је прљаве, рецимо Ацу Лукаса коме не треба маска да би ту РТС уштедео, он већ природно има маску. Е она као да је све то прљаво опрала и да га је окачила тамо негде да се суши - истакала је Венди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

Она је истакла да тако једноставан перформанс мора да изведе само неко ко је просвећен.

- Види се каквим је животом живела. Док је давала интервјуе види се да је један веома озбиљан играч - каже Весна Вукелић Венди.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је упутила и жестоке речи критике на рачун свог колеге Александра Вуксановића, који се није баш прославио на избору за песму Евровизије 2022. године.

- Он је неко ко себе уздиже, сва прљавштина и сав отпад којим се он служио током година остао је на њему и уместо да се опере у оном лавору, да се он сам опере и да подвије реп и да се сам не појављује тамо где му није место. Његови поступци говоре колико човек има замрачену свест и колико не зна ни где му је време и место - каже Венди и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Он је пун јефтиних поштапалица, па кад не зна шта да одговори, он се ослони на њих. Он сада као један препознатљив голуб-превртач, од чега нема ништа горе, све што избаци, он брзо полиже. Тако се негативно изјаснио и за Сару Јо, па је то брзо покупио - каже Венди.

Свог естрадног колегу назвала је голубом-превртачем, који изгледа као да се 40 година није духовно окупао.

- Аца Лукас, као један такав голуб-превртач, треба да се појави следеће године на избора песме за Евровизију и да отпева песму свог колеге Саше Матића "Неке птице никад не полете". Он такве ствари ради, јер је духовно и душевно прљав. Човек вреди онолико колико може некоме да каже истину у лице, а он то не зна. Он не зна шта је истина. Он мора да иде на једно духовно чишћење, он је један запечен човек и изгледа као да се није окупао 40 година духовно. Накупио се свег могућег смрада и отпадије. Њему се очи више не виде, он човек не зна шта прича - каже Венди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

Међутим, и поред оштрих речи, певачица је истакла и да се брине шта ће са његовом душом бити након што напусти овај свет.

- Он је заиста дубока тама, и оно што ме брине, човек после смрти треба да се запита да ли му се смеши пакао или рај, а њему се заиста смеши пакао - каже Венди.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".