Светло смеђе очи

Ово је једна од најраширенијих боја очију, око 79 одсто људске популације има неку нијансу смеђих очију, али њихова карактеристика није обична. Особе с оваквим очима су самопоуздане и одлучне. Такође су добре у решавању конфликта јер су особе које ће пустити друге да изразе своје мишљење, пре него што изразе своје. Имају врло брзе рефлексе, што их чини одличним у спорту.

Фото: Профимедиа

 

Тамно смеђе очи

Већином имате исте карактеристике као и особе са светло смеђим очима, али имате двоструко више самопоуздања. Ви сте природно рођени вође и шефови који су спремни да заузму свет. Ви не пратите већину, већ очекујете да ће већина пратити вас.

Фото: Профимедиа

 

Црне очи

Људи са овом бојом очију су енергични и темпераментни. Флертовање је за њих природно као и дисање. Воле да се греју у зрацима пажње других, цео њихов живот је главна улога у фантастичној представи.

Они стално раде на својој интелигенцији, лепоти и енергији. Такође су склони авантури, а понекад су и непромишљени. Лако склапају нова познанства и обдарени су изврсним смислом за хумор. Воле да се истичу из гомиле, и не подносе притисак.

Очи боје лешника

Оне су мешавина зелених и смеђих очију, а зависно од светла могу мењати боју. Само 5 одсто светске популације има ову боју очију. Баш као и ваше очи, вас је врло тешко прочитати, али ваша мистериозност је то што привлачи друге људе. Ви сте врло независна особа и тешко вас је ухватити.

Фото: Профимедиа

 

Зелене очи

Само 2 одсто светске популације има зелене очи. Многи сматрају да су зелене очи егзотичне и најпривлачније, а наука би се сложила с њима. Особе са зеленим очима су врло пријатне и приступачне, али такође су врло снажне и опрезне особе. Они су непредвидиви, креативни и способни за решавање свих ситуација.

Плаве очи

Плавооки људи су изузетно сањиви и романтични. Ипак, не успевају одмах да упознају љубав за цео живот. Припаднице лепшег пола са плавим очима су веома рањиве, лако их је повредити или наљутити, а тешко опраштају.

Фото: Профимедиа

 

С друге стране, људи са плавим очима су способни, чак и након неколико година, да дословно репродукују изречене речи и тешко заборављају. Склони су честој промени расположења и снажним осећањима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".