Синоћ у Београду је свечано затворен 50. ФЕСТ, а церемонију затварања је водила глумица Катарина Радивојевић, која нам је својим издањем показала да је време за њу стало.

Фото: АТА имагес

 

Глумица је за ову прилику одабрала кратку хаљину боје кајсије, високе штикле и црну бунду. Спој бунде и елегантних летњих штикли је смео покушај, али Катарина је то изнела са стилом. Хаљина је уска са наборима, истиче згодну фигуру наше глумице којој ова боја кајсије стоји савршено. Као што смо и навикли од ње, шминка је била блага и ненаметљива, што је било сасвим довољно за дефиле стила и софистицираности. У првом плану су Катаринине дуге ноге и њена препознатљива коса, која је постала глумичин заштитни знак.

Фото: АТА имагес

 

Ово је било јубиларно издање ФЕСТ-а током којег је приказано 92 остварења у више селекција, а председник жирија, Милош Биковић, признао је да је посао био тежак и изазован због бројних квалитетних остварења која су ове године била у селекцији.

Катарина Радивојевић је искористила прилику и подсетила да се ове године ФЕСТ одвијао у незгодним околностима због пандемије и рата у Украјини, али да су организатори желели да пошаљу поруку мира овим филмовима.

Највише признања припало је филму Оптужујем, а за најбољи филм је проглашен Нитрам.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".