Ипак, на општини "Палилула", где пар има дом, поједине њихове комшије нису биле благе на речима када су их коментарисале.

Фото: АТА имагес

 

- Он уме да буде различитог расположења, ако је весео, знате да ће стати и попричати са вама, осмехнути се и нашалити, ако је намрштен, боље да му се и не јављате. С друге стране, његова жена је увек дрска, као да је она звезда, а не он - рекао је за комшија једном приликом.

- О Мирославу најбоље говори дугогодишња каријера, не бих даље коментарисао - био је штур у одговору Илићев први комшија.

У близини Илићеве зграде је и тезга са цвећем и поврћем, а продавац чија је муштерија Мирослав дуги низ година дао је својевремено свој суд о певачу.

- Мирослав је лаке руке и увек остави бакшиш. Мирослав је увек насмејан и добро расположен. Виђамо га и са супругом, често заједно иду у набавку - рекао је продавац тада.

Комшије су тада истицале да певач углавном на Палилули борави током јесени и зиме, док је чим гране сунце оде у родне Мрчајевце.

Фото: АТА имагес

 

- Не волим да сретнем ни њега, ни ону његову намргођену супругу. Он се још каткад јави, а она никад. Углавном су тмурни, фаце скамењене. Моје мишљење о њима је да су некултурни, а други нек мисле шта хоће - помало љутито нам је тада рекао старији господин, певачев комшија.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".