ШКОПРИЈА

Шкорпије важе за веома снажне и чврсте глечере. На површини делују врло срдачно и сабрано, а своју дубину ретко откривају без преке потребе. Оданост једне Шкорпије извире из њене интензивне емпатије и интуиције. Онин ће знати да ли сте имали тежак дан или је све протекло како сте желели. Какав год да је проблем Шкорпија ће имати план за вас, било да треба да вас орасположи или да прослави са вама. Шкорпија је та која ће увек жртвовати своје благостање како би заштитила оног до кога јој је стало, пише Pure Wow.

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Шармантном Вагом управља Венера, богиња међу планетама и зато толико жели да буде вољена. Иако врло разиграна и весела, Вага заправо увек жуди за космичком равнотежом и стабилношћу. Када вас доживи као свог искреног пријатеља, Вага вам постаје безусловно верна. Ваге своје пријатељске односе сматрају својим најдрагоценијим благом које негују. Памти и најситнији детаљ о вама и с путовања ће ван увек донети најлепши поклон. Ваге своје најбоље пријатеље стављају на пиједестал и виде увек само оно најбоље у њима.

Фото: Профимедиа

 

БИК

Као прави земљани знак, Бик је тај који стабилно стоји на ногама и ужива у једноставним животним задовољствима. Врло селективан по питању својих пријатељских веза, Бик ће одвојити време за процену особе коју жели да уврсти у круг својих блиских пријатеља. Као што пажљиво бира биљке за своју колекцију, тако Бик темељно приступа и односима са људима. Када успостави везу са вама он вам постаје веран до краја вечности. Бик ће се на све начите трудити да вам покаже своју оданост.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".