БИК

Потребно је пуно да се наљуте али када се то деси бежите од њих! Креће ураган беса и физичке снаге било да је у питању мушкарац или жена. Креће им пара на уши и тада не чују никога. Тада се буди сва снага Бика и вербална и физичка која је разорна.

 

Јарац

Хладно и без емоција напада. Хладне главе је сагледао проблем, сео је и одлучио се за напад. Јарац када крене у напад користи дословно сва средства. Верблана, физичка, материјална итд. Оно што је најстрашније је то што тада Јарац буквално нема емоције, ни најтужнији дечији поглед  га неће омекшати!


Шкорпија

Осветољубива до сржи. Њен напад тј бес је дууго тињао у њој. Она не напада одмах, притаји се чека и посматра. Тражи вам најболнију тачку или чека тренутак у животу када се најрањивији и тада напада. Подмукла је и увек задаје разорни ударац!

Лав

Колико зна да буде весео и да даје срце и љубав исто толико зна да буде бесан, љут и да срце кида на комаде! Он краљ емоција. Када код Лава пробудите бес он директно напада и не размишља о последицама! После његовог напада остају делићи вас, вашег живота и срца које тешко да ћете икада склопити!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".