Оно што је највише спорно у овој борби је приватни снимак из 2004. године који Милан искоришћава како би јој ускратио старатељство над сином. Ипак, певачица не мисли да било коме, осим особама које је сада први пут споменула, дугује било какво извињење. Северина је послала Снажну поруку младим девојкама.

- Желим да поручим младим девојкама да буду опрезне и да пазе шта раде. Свесна сам да постоје три особе које сам тиме повредила, и желим да им се извиним. То су деца и супруга мог партнера из тог видеа. То су једине особе којима се ја морам извинити - изјавила је Северина и открила како жели да управо она буде та која ће са сином поделити своје грешке из младости.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Северина се осврнула и на патње деце бившег партнера, па се дотакла и свог сина.

- Изненађујуће је да од те 2004. до данас нико није спомињао патње те деце, а сви су сада јако заинтересовани како ће то доживети мој син који у то време није био ни рођен. Свесна сам да ће се мој син кад-тад у животу с тиме срести и имам то на уму од почетка. Kада проценим да је време, сама ћу му то рећи и хтела бих да то чује од мене. Радо бих цитирала мудријег од себе, филозофа који каже да казна која је већа од злочина јесте сама злочин - истакла је Вучковићева.