До данашњег дана објавила је девет албума, а посљедњи "Моје другарице" угледао је светлост дана 20. године и наишао на бројне позитивне критике.

Такође, осим дугогодишње сарадње са Марином Туцаковић, снимила је дует са својим колегама из групе Ин Виво под називом "Дивљи снови".

Повукла са медијске сцене, али је на њој својим песмама оставила траг. Њене хитове попут "Градске приче", "Чаробно чаробно", "Није ветар није киша", "Ах туго" публика и дан данас пева углас на весељима и свадбама.

Оно што ову певачицу квалитетног гласа разликује од већине њених колега јесте то да никада није била у центру естрадног скандала. Многи пратиоци на њеним друштвеним мрежама коментаришу како изгледа боље него икад.

У питању је певачица Елма Синановић, која се вратила на велика врата и у самом је естрадном врху.

Након првог албума, Елма (тада Нумановић) удаје се за новопазарског бизнисмена Смаила Синановића, са којим 1997. године добија кћерку Хулију.

Елма Синановић се због стреса угојила након што је 2019. године остала без мужа Смаила. Фолкерка прича да је тугу лечила храном, све док једног дана није пресекла и обећала себи да ће линију довести у ред.

- Вишак килограма добила сам у периоду када ми је супруг преминуо. Била сам под стресом и у депресији и јела сам на нервној бази. Нисам се осећала добро, нисам била задовољна собом све док нисам одлучила да пробушим кашику - прича певачица и додаје да је изабрала кето дијету.

- Та дијета подразумева да се једу протеин и месо, јаја, сир, а никако шећер, воће и угљени хидрати. Нисам је дуго држала, јер није много здрава и не препоручује се на дуже стазе. После тога сам наставила здраво да се храним и досад сам смршала осам килограма. Никада не бих ишла под нож да бих смршала!

Елма каже да јој је у процесу мршављења доста помогао и посао.

- Имала сам радно лето са много концерата и била сам физички активна. Имам и собни бицикл, али не стижем да га возим редовно. Ишла сам и на третмане са термо ћебетом. Ту се лепо презнојим и избацим токсине из организма - прича певачица.

Елма каже да јој је, поред добре линије, битно и да буде негована.

- Водим рачуна о кожи. Пила сам и течни хлорофил, који ми је прочистио кожу. Када лепо изгледате, имате и више воље да се негујете. Мада, килажа није пресудна за добар изглед једне жене. Познајем даме које имају вишак килограма и прелепо изгледају јер умеју то да носе.

Певачица каже да је сада задовољна својим изгледом.

- Сада се баш лепо осећам, посебно ми је било драго када сам обукла гардеробу која ми је дуго стајала у ормару јер ми је била мала. Имам још неких пет-шест килограма да скинем да бих достигла идеалну килажу, али битно ми је да се сада добро осећам у својој кожи - завршава причу Елма. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".