- Ништа ми није смешно, верујте. Не може ни да ми буде јер ми у Србији добро знамо, нажалост, шта је рат. И сами смо се борили против лажних вести. Оно што ми је додатно страшно засметало је то што су због кликова наши медији у наслову стављали „погинуо српски глумац“, па су се неки моји пријатељи страшно потресли јер су видели само наслов и моју слику пре него су прочитали целу вест – изјавио је Окановић у емисији „Кец на једанаест“ на К1.

Фото: РТС принтскрин

 

Глумац је казао да мисли да је све потекло из наших кругова, односно, из наше земље.

- Мислим да је идеја била да се „тролују“ медији, да се циљано пласирају лажне вести. И страни медији пренели су ту вест не проверавајући извор, а онда су је повукли – рекао је Ненад Окановић.

– Нисам био само ја, видео сам и Радоша Бајића, Николу Која, Драгана Бјелогрлића... Невоља је што полазећи и из нашег искуства деведесетих, не знамо шта је истина. Гледајући и руске и украјинске и западне медије, а информације су већином лажне, ми не можемо знати шта је истина. Било како било, онај ко је пласирао моју и остале фотографије постигао је оно што је хтео. Овде ће највише да страдају обични људи и ја се молим да се све ово што пре заврши - додао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".