- Тајкун из Моске већ неколико година зна за Јелену. Одушевио се њом још од када је била учесница ријалитија, али није имао храбрости да јој се јави, па је слао поруке преко заједничких пријатеља. Хтео је у априлу да дође да је посети, али се због ове ситуације са Украјином сад све доводи у питање. У питању је старији високообразовани господин, који је јако цењен у руском друштву и кога сви знају у тим индустријским круговима. Јелена зна о коме се ради, али би волела да га упозна и да о свему поразговарају. Ипак, њој је сада каријера на првом месту, тако да не знам да ли ће се то Русу допасти - навео је извор, а затим објаснио и да се Голубовићева нашла на мети и бродовласника из Атине.

Фото: Н. Скендерија

 

- Он је тек одлепио за њом. Они се неко време дописују и рекао јој да ће првом приликом доћи код ње у хацијенду на Авали. Он је млађи од Руса. Пребогат је, има неколико бродова у Пиреју, цела Грчка га зна. Био је у вези с многим грчким лепотицама, али га је Јелена освојила. Позвао ју је више пута да дође у Грчку и да заједно оду на неко крстарење његовом јахтом од неколико милиона евра, али она није могла да прихвати позив због обавеза око изградње куће на Авали, али и многобројних састанака које има као медијаторка. Остао је договор да он дође на Авалу и буде њен гост, па ћемо видети шта ће се ту још десити. Не би ме изненадило да Јелена постане члан високог друштва у Грчкој - завршава избор.

Јелена је била изненађена сазнањима, али је потврдила причу.

- Истина је. Не знам како сте то сазнали. Баш сам на тешким мукама. И један и други се јако труде, па ћемо видети. Позвала сам их на Авалу да дођу у моју викендицу. Обојица су симпатични, али мени је каријера сада приоритет - поручила нам је Јелена.

(Курир/Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".