Северина Вучковић постаје водитељка. Хрватска певачица ће имати свој ток-шоу на бањалучкој телевизији Уна, иза које стоји син Милорада Додика, Игор Додик.

Поп звезда је одлучила да у јеку пандемије коронавируса, када нема довољно наступа, промени професију како би могла да издржава сина Александра, над којим јој је недавно враћено старатељство.

 Севе је склопила уговор са Игором Додиком да она буде аутор и водитељ емисије која ће се емитовати на регионалном каналу са седиштем у Бањалуци.

Фото:Јутјуб принтскрин/Gloria Glam

 

 

- Челници телевизије Уна, која би требало да почне са радом до краја године, верују да би Севе била пун погодак за гледаност јер има армију обожавалаца. Она у почетку није била сигурна да ли жели да пристане на ток-шоу. Дуго је размишљала и на крају је одлучила да ипак ради као водитељка, јер је добила понуду која се не одбија. Уосталом, новац јој је сада прекопотребан јер опет неће имати довољно концерата због коронавируса, као и сви остали естрадни уметници - каже извор близак певачици.

Ово неће бити први пут да се певачица бави водитељским послом. Она је још 1989. године водила музичку емисију "Top Cap" са колегиницом Иваном Банфић. А пре годину и по, док је током полицијског часа била затворена у кући тадашњег свекра Драгана Којића Кебе, осмислила је емисију "Севетеве", коју је сваке суботе емитовала на свом Јутјуб каналу. У тој емисији је фарбала јаја, спремала рибу, певала са Кебом, чистила кућу, радила интервју са Нелетом Карајлићем. То се допало њеним фановима, па је више од 50.000 људи гледало сваку епизоду "Севетеве", док се она лудо забављала.

Северина се још увек није оглашавала поводом ове теме.

(Информер)