- Снаја нам је убила сина, а ми још не знамо зашто. Њих двоје су имали складан брак, имали су троје деце, увек су били насмејани и срећни, ништа није слутило на трагедију. Онда је снаји нешто пукло у глави и убила нам је сина на спавању. Леш је скоро месец дана чувала у стану, закључаног у соби, деца ништа нису знала - кажу Десанка и Миланко С.

Јасмина је, како је утврђено, леш дуго чувала закључан у соби, говорећи деци да им је отац болестан и да га не узнемиравају. У међувремену, мужевљево тело је свакодневно поливала омекшивачем за веш и другим хемикалијама како би сузбила смрад од труљења.

Јасмина је, међутим, у понедељак решила да и себи пресуди, па је написала опроштајно писмо, послала децу код комшије и пререзала себи врат, али је спасена и збринута у болници, где се опоравља.

Миланко каже да је Синиша 4. фебруара последњи пут причао са млађим братом Милошем и да га тада нико од њих није ни чуо ни видео.

- То је био нормалан разговор између браће, ништа није указивало на зло... Након тога Синишу више нисмо ни чули ни видели и претпостављамо да га је Јасмина баш тог дана убила... Ни сањали нисмо да наш Синиша може тако да сконча. Деведесетих смо побегли из ратом захваћене Босне у Србију, да се скућимо и да живимо мирно, а дочекали смо да нам сина убије његова жена. И још не знамо због чега - прича Миланко док гледа у слику убијеног сина.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Очајни отац истиче да је Јасмина била добра снајка, и изгледало је да су она и Синиша складан пар.

- Добили су троје деце, васпитавали их најбоље што су знали и умели... Погледајте само њихове друштвене мреже. На сликама су увек загрљени, насмејани, срећни, ко је могао и да сања да ће њој нешто пући у глави и да ће нам свима уништити животе - напомиње Миланко.

Његова супруга Десанка додаје да су се она и муж од почетка епидемије коронавируса дистанцирали од Синише и његове породице у страху да се не заразе.

- Муж и ја смо се плашили тог вируса, он је био у болници, тешко је то поднео... Након тога смо се само телефоном чули са Синишом и нисмо се посећивали. Када смо почетком фебруара изгубили контакт, мислили смо да је Синиша у гужви, да нема времена да нас позове, а онда нам је у понедељак увече млађи син Милош јавио да је пронађено Синишино тело у стану... Занемели смо од шока. Чули смо после неке приче да је тело било у спаваћој соби у кревету, испод седам ћебади која су била натапана разним омекшивачима за веш да би се прикрио смрад... Кад је тело нађено, било је тешко свега 30 килограма, леш је био скоро сасушен, а наш син је био људина - казала је Десанка.

Деца код хранитеља

Према њеним речима, о мотивима убиства сада могу само да нагађају.

- Не знамо зашто га је убила... Центар за социјални рад је преузео бригу о деци, биће послата код хранитеља. Нама је само речено да, кад их видимо, нипошто не говоримо да им је мајка убила оца - каже Десанка.

Иначе, Јасмина је пре Синише имала један брак, из ког је добила сина, који сад има 21 годину, а први муж јој је настрадао на мотору. После тога је упознала Синишу, удала се за њега и добила још троје деце. И Синиша је имао један брак пре Јасмине, у ком је добио ћерку, која је сад одрасла.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".