Рибе су нежан, креативан и саосећајан знак, а овај млад Месец ће нам свима помоћи да разумемо своја осећања и схватимо шта нам је највећи сан. Зато је 2. март наша шанса да се поново покренемо, да се упутимо ка остварењу својих жеља и стицању богатства. Веома је снажан утицај Јупитера, моћног владаоца обиља и богатства, па је зато данашњи дан по астрологији судбоносан за отварање правог златног рачуна у 2022. години, а астролози тврде да не постоји шанса да не остварите прилив новца.

Препоручује се да се сви врате својим коренима, својој бази, дому и породици и да се прикупи енергију. Многи осећају прави налет амбиције, а за то је пуно разлога, јер су Венера, Марс и Плутон савршено поравнати са Јарцем. Ове три планете активирају судбину и отварају врата за огромну позитивну трансформацију у вашем животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, има ту и трагова мрачне енергије, могуће је све то покварити уколико поклекнете због своје слабости или несигурности. Прво, ако вас амбиција натера да се одрекнете нечег што веома волите, до чега вам је силно стало, не рачунајте ни на обиље ни на благостање.

Друго, млад Месец ће вероватно довести неке нове људе у ваш живот. Обично они доносе најважнију лекцију и ако избегнете овакве сусрете, пропустићете много. Вероватно и своју златну карту за срећу.

Треће, врло је могуће да ћете баш данас примити важан позив. Не смете да кажете "не", заборавите на умор.

(Нај жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".