- Никад нисам придавао пажњу томе шта ће неко рећи. Са друге стране, као аутор и водитељ најгледаније ток-шоу емисије која траје успешно већ четрнаест сезона, очигледно је да радим добар посао. Рејтинг и шер емисије Амиџи шоу довољан су показатељ, па ми је самим тим заиста глупо да се правдам некој мањини која ће увек наћи замерку, па све и да доведем Бијонсе, каже Огњен коме не пада на памет да се било коме правда и износи разлоге зашто зове старлете, јутјубере и сличне у своју емисију.

Открио је да се није чуо са Тањом Савић након скандала.

- Нисмо се чули и не видим разлог. Тања није испала професионална, првенствено према мени, а онда и према осталим гостима који су седели у студију. Свако има право да своју каријеру гради онако како жели, али неке ствари просто нису на месту.

- Као што сам рекао, мене то лично не погађа јер сам пре свега професионалац, али није у реду да се на тај начин прави прича у медијима и форсира нешто имагинарно. Ако неко има проблем са одређеним гостом којег је мој тим позвао у емисију, увек може да ми каже, па се договоримо да померимо гостовање. Овако су ми те ситуације смешне.

Фото: АТА имагес

 

- Трудим се да у своју емисију доводим људе који су пре свега интересантни медијима, ТВ публици и оне који имају нешто да кажу у датом тренутку. Увек су ту, поред актуелних тема и неке игрице које ми имамо у емисији, па се некад деси да се можда неко наљути због питања које му поставим… Има ту неколико имена која сигурно више нећу звати у емисију, али не бих да детаљишем! Сами ће се препознати - рекао је Огњен.

(Стар)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".