Михајло Веруовић Војаж у последње време важи за једног од најтраженијих извођача иако има само 20 година. Како уз популарност иде и новац, Михајло је открио да је пазарио мајци плац за кућу, што му је била велика жеља.

- Највећа жеља ми је да мајци сазидам кућу, већ је све у процесу. Купио сам плац и почела је градња. Када је мајка чула да ћу јој направити кућу, свакако је била изненађена и било јој је драго. Поред тога, волео бих да млађем брату купим стан и отворим локал. То ми је млађи брат, није рођени, али као да јесте. Желим да будем ту за породицу, јер једног дана када ово све престане, породица ће увек остати уз мене. И поред музике имам пар бизниса у плану, а тичу се дигиталног маркетинга и оглашавања. У том неком правцу сам видео свој интерес, надам се да ћемо тим и ја нешто направити - говори Михајло и признаје да је свестан колико људе занима његов живот.


- Нисам најтраженији, али тренутно важим за топ 3 најзанимљивије личности. Занима људе шта радим, где сам, шта сам. Има доста траженијих од мене, који су ту дуже на мене од сцени, али се надам да ћу у 2022. години бити и најтраженији. Сада када сам достигао ниво зрелости, доста сам ствари видео и научио. Ово је брз посао, спремнији сам за албум. Ове године ће се догодити најслушанији албум у свету реп музике - поручује Војаж који стално опипава пулс публике.

- Доста пажње посвећујем фановима, пратим пулс публике. Слушам шта они желе и правим музику за њих, и мислим да због тога себе успевама да одржавам на врху. Као здраву конкуренцију бих могао да наведем Игора Панића Нуцција. У трци између најбржих, нико не може да нас стигне. Кад је мени лоше он има савет, кад је њему лоше, ја имам савет. Тако да се међусобно употпуњујемо - истиче млади музичар који је пред крај 2021. године завршио на инфузији.

- Био сам негативан на корону, али сам пао од умора јер нисам могао да издржим. Седам дана заредом сам ишао на инфузије. Отказао сам већину наступа да се не бих шалио са својим здрављем. Повео сам рачуна о исхрани и свему ономе што је могло да ми подигне имунитет - закључује Михајло.


Војаж открива да постоји девојка у његовом животу, али не жели да је открива јавности.

- Што се тиче мог емотивног статуса, фокусиран сам на посао, наравно мушкарац сам и допадају ми се девојке. Тренутно постоји нешто на радару, али волео бих да тај мој емотивни живот буде мој. Имам склоности према везивању и вези, али је проблем време. Никада нисам код куће, не бих имао времена да се посветим било коме. Можда тако неће бити за пар година. Када бих могао да нађем особу која би могла да прати темпо мог живота, то би било феноменално - каже Војаж.
Михајло напомиње да је песма “Панцир“ за Тању Савић писана онда када је проживела све недаће које су је задесиле:

- Контактирали су ме бројни певачи са естраде да им радим песме. Немам спремне песме. Мене када позове извођач, хоћу прво да га упознам. Сулудо је да неко пева о алкохолу ко никада није пио. Битно је да песма има животне ноте и приче. Управо је песма “Панцир“ са Тањом Савић писана по сензибилитету њене приче и свега онога што је она проживела како би људи могли да осете песму - истиче млади певач.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".