Глумица Невена Вукес (31), коју смо упознали као Невену Ристић, донела је на свет прво дете, јављају медији.

Лепа глумица позната по лепоти и широком осмеху и хрватски музичар Марко Вукес добиили су сина, а сама поносна мама поделила је радосну вест на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)


- Богу хвала на овом дару... Стигао је Теодор - написала је срећна Невена, поделивши тако и име свог малишана.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nevena.vukes

 

Теодор је име које потиче из грчког језика и значи "дар Божији", а протеклих година се све чешће даје и у Србији и у Хрватској, где овај познати пар станује. Настало је од речи theos (што значи "Бог") и doron ("дар") , а раније се давало деци која су се дуго ишчекивала.

Невена је поделила и објаву њеног супруга, који је на Инстаграму написао:

- У суботу, 19. фебруара 2022, започео је један нови живот... И ја сам на томе неизмерно захвалан драгом Богу, што нам је подарио највећу радост и одговорност, а моја Невена, љубите још јаче, више и силније. Добро нам дошао кући, сине Теодоре.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nevena.vukes

 

Овај пар је, иначе, протеклих година има много проблема, након што је Марију Бистрицу, место у Хрватској у ком живе, погодио земљотрес усред пандемије вируса корона. Невена и Марко становали су у привременом контејнеру за смештај док су обновили свој дом, а глумица је недавно истакла колико јој је породица важна у животу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)


- Моји родитељи су живели у љубави и такву породицу сам и ја желела да оформим. Исто је и са Марком. Брак и породица која постајете, тај само ваш мали храм који градите, треба да чувате безусловном љубављу, слушањем и разумевањем. То је нови пут за нас, иако се ништа посебно не мења у нашим животима. Једино што тај осећај одговорности јача, сада према нама самима, а сутра и према нашој деци - рекла је Невена.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".