На почетку такмичења, Богдан је имао 10 поена предности, а већ после првог дела прве игре било је јасно колико је Јовановић незадовољан речју од шест слова коју је успео да пронађе.

- Добро, не љутите се на себе - био је савет водитељке када је видела Ненадову реакцију.

Сличних сцена било је и у наставку епизоде. У другој игри, када није успео да пронађе задати број, Ненад је пријавио 25, али су бодови припали Богдану због броја ближег коначном - 35. По Јовановићевом изразу лица поново је било јасно да је веома разочаран, а то није промакло корисницима друштвених мрежа.

Неки од њих су приметили да је начин на који је Богдан стекао поене у игри "Мој број" непоштен и да се иста ситуација догодила и у дуелу у којем је учествовао пре полуфиналне емисије.

"Без везе је на овај начин освајање поена, није поштено", "А исто ово је већ урадио у четвртфиналу, не знам мало ми љигав потез, нажалост сасвим легитиман", писали су корисници.

Ненад је до краја емисије уздасао, одмахивао главом и стискао усне када није имао довољно брзине или знања да смањи разлику у поенима, али је својим реакцијама побрао симпатије публике и чини се да су сви гледаоци саосећали са њим.

Иако је успео да реши обе асоцијације (другу потпуно сам) емисија је завршена са 45 поена предности за Богдана, после чега је Ненад само кратко прокоментарисао: "Надам се да се нисам обрукао".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".