Na početku takmičenja, Bogdan je imao 10 poena prednosti, a već posle prvog dela prve igre bilo je jasno koliko je Jovanović nezadovoljan rečju od šest slova koju je uspeo da pronađe.

- Dobro, ne ljutite se na sebe - bio je savet voditeljke kada je videla Nenadovu reakciju.

Sličnih scena bilo je i u nastavku epizode. U drugoj igri, kada nije uspeo da pronađe zadati broj, Nenad je prijavio 25, ali su bodovi pripali Bogdanu zbog broja bližeg konačnom - 35. Po Jovanovićevom izrazu lica ponovo je bilo jasno da je veoma razočaran, a to nije promaklo korisnicima društvenih mreža.

Neki od njih su primetili da je način na koji je Bogdan stekao poene u igri "Moj broj" nepošten i da se ista situacija dogodila i u duelu u kojem je učestvovao pre polufinalne emisije.

"Bez veze je na ovaj način osvajanje poena, nije pošteno", "A isto ovo je već uradio u četvrtfinalu, ne znam malo mi ljigav potez, nažalost sasvim legitiman", pisali su korisnici.

Nenad je do kraja emisije uzdasao, odmahivao glavom i stiskao usne kada nije imao dovoljno brzine ili znanja da smanji razliku u poenima, ali je svojim reakcijama pobrao simpatije publike i čini se da su svi gledaoci saosećali sa njim.

Iako je uspeo da reši obe asocijacije (drugu potpuno sam) emisija je završena sa 45 poena prednosti za Bogdana, posle čega je Nenad samo kratko prokomentarisao: "Nadam se da se nisam obrukao".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".