Lazić je priznao da je nekada mnogo ludovao i da je osetio šta je život i šta znači brzo živeti.

- Imao sam 17 godina kad sam kročio na scenu, bio sam klinac. To je za mene bilo jedno mnogo lepo iskustvo. Tek posle "Zvezda Granda" sam počeo da se penjem nagore i mnogo sam zahvalan kući "Grand", Saši Popoviću, Žiki Jakšiću i Breni, bez njih ne bih bio gde jesam. Ubrzo sam osetio šta je život i šta znači brzo živeti. Mnogo sam ludovao i ne stidim se to da priznam - rekao je Lazić, koji je pričao i o iskustvu s prostitutkama, konzumiranju narkotika, ludom životu.

Foto: ATA images

 

 

 

- Evo, ja ne poznajem muškarca koji nije bar jednom u životu platio devojku i bio s njom. Svaki muškarac je to probao negde preko gde je to dozvoljeno. Ali nisam tip koji to voli, ali sam želeo to da probam. Kao mlađi smo bili negde preko, čini mi se Nemačka, pa smo otišli u javnu kuću, da vidimo šta je to. Svako muško voli da proba da vidi, pa što ne bih i ja. Jedan sam od retkih koji je to priznao. Evo, šta da kažem utisci su dobri, ali me to nije toliko privlačilo da bih im se često vraćao, a imao sam prilike - rekao je Lazić i prizno da je želeo sve da proba, pa čak i drogu, koju je jedno vreme konzumirao.

- Napravio sam svoju grešku, hteo sam da probam sve. Ali, s druge strane to je moj život i nisam nikoga ugrozio, osim samog sebe. Video sam da to nije za mene. Pa čoveče šta sad, 21. vek je, ne znam ko to ne radi danas, ali uhvatili se svi za mene i eto. To je moja ružna prošlost, svako je ima, o tim stvarima ne volim da pričam i ne volim da se osvrćem na to šta je nekad bilo, to je loše po mene bilo. Danas ne mogu da popijem zbog zdravlja ni da koristim narkotike, kao što sam nekad mogao. Ma ja više zbog svog tela ne mogu ni da pomislim na njih, a kamoli da ih konzumiram - ispričao je Darko.

Foto: TV Prva printskrin

 

 

Lazić iza sebe ima jedan brak i jednu vanbračnu zajednici, a uskoro će i po treći put "uploviti" u bračni život.

- Jednom ne valja, drugi put ne valja, treći put ne valja, pa zapitaj se do koga je, do mene je. Ne možeš ceo život tražiti krivicu u drugima, malo se zapitam, pa čekaj druže, znači ne valjaš ti, moraš da se smiriš i spustiš na zemlju - rekao je Lazić i dodao:

- Barbara je mnogo veliki pozitivac i po tome smo vrlo slični, imamo tu ludu energiju, volimo iste stvari, zezanje, filmove. S njom sam sličniji nego sa bilo kojom do sada, poklapa nam se sve. Živimo zajedno osam, devet meseci, kao da smo u braku. Poklapa nam se sve, top, kao da smo deset godina zajedno. Planiramo venčanje, nismo odlučili koji datum, pre leta, posle, rana jesen...

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".