Сања се том приликом пожалила фановима на Инстаграму и објаснила шта јој се догодило док је чекала лет. Како је најпре рекла, мислила је да се изгубила, а онда није могла да ужива у "лаунџу".

- Како је могуће да од оволиког аеродрома ја увек будем сама, као да сам се нешто заје*ала, сваки пут се уплашим - рекла је Сања и прецизирала:

Фото: Инстаграм принтскрин/sanjalilwolf

 

- Осам је ујутру, ништа нисам спавала на лету који траје осам сати јер сам се смрзла, не знам зашто пале ту климу, прехладно је било. Сад у Паризу чекам следећи лет, али госпођица је мислила да може да уђе у лаунџ, да се испружи, да узме да једе, али је заборавила да нема картицу, не може парама да се плати улаз, ниси ВИП. Барем су ми тако рекли. Не тим речима, али то је значило. Тако да сам легла поред wc да чекам следећи лет, који је за седам сати. Пожелите ми срећу.

Ипак, након хаоса, певачица је одлучила да обавести фанове да је ипак успела да одспавала, те да је потом наставила свој лет на жељену дестинацију. Иако прво није желела да открије где се упутила, Вучићева је убрзо окачила још један сторy из авиона, а поред снимка написала је "Каиро".

Фото: АТА имагес

 

У Египту се Ураганка састала са једним доктором оториноларингологије, а који је повод виђења није прецизирала. Она је потом још једном сумирала дан и навела да је, након пута од 20 сати, исцрпљена и једино што може је да спава.

- Додај, одузми чекање, 20 сати пута, три континента, три временске зоне. Идем бре да спавам! - поручила је Сања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".